Aspas: "Jag vet vad jag behöver göra"

Bild till nyheten Aspas: "Jag vet vad jag behöver göra"
Iago Aspas erkänner att Liverpools försäsongs träning är något utav de tuffaste han har varit med om. Men han vet om att det är det som krävs för att ta en plats i startelva.

"Det har varit tuffare än vad det var i Spanien men jag vet att man också behöver springa mer i Premier League." Berättade han för Liverpoolfc.com.

"Vi har dock mycket boll på träningarna vilket gör att det inte är allt för stor skillnad mellan träningarna här och i Spanien." 

"Jag jobbar hårt varje dag för att kunna ta en plats i startelvan mot Stoke. Sedan handlar det om att bygga på självfötroendet och bygga vidare därifrån." 

Luis Alberto var en annan spanjor som kom till Anfield i år och Aspas berättar att det har hjälpt honom att anpassa sig.

"Luis har hjälpt mig mycket, vi umgås och går överallt tillsammans eftersom vi båda är nya." 

"Självklart är det en fördel att tränaren kan spanska också." 

"Jose Enrique är den som hjälper oss mest just nu. Han är spansk precis som oss så han hjälper till med allting - att hitta ett hus, en bil och att översätta på träningsanläggningen, vad det än är så hjälper han oss." 

Iago fick nummer 9 men han insisterar att han inte spelar för nummret på ryggen, utan Liverbirden på bröstet." 

"Jag kan inte vänta tills den första matchen mot Stoke så att jag kan få uppleva alla de känslor jag har för den här ligan." 

Källa: Liverpoolfc.com 


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer