Rodgers räknar med bud på Suarez

Bild till nyheten Rodgers räknar med bud på Suarez
Brendan Rodgers är säker på att det kommer att ramla in bud på Luis Suarez i sommar.
Men Liverpoolmanagern är övertygad om att skyttekungen stannar på Anfield.

"Jag tvivlar inte på att det kommer in anbud eftrsom han är bland dom bästa. Varje spelare har sitt pris, men det finns ingen press från klubbens sida att sälja honom. Vi försöker att bygga kvalitet så han är inte till salu", säger Rodgers.

"Det är en liten procentandel spelare som är världsklass och Luis finns med i den kategorin. Jag tror inte att det kommer att bli något annorlunda än då jag kom hit förra sommaren."

"Alla vet hur viktig han är för oss. Ägarna har också varit tydliga i sitt beslut när det gäller att behålla honom. Jag hade ett möte med ägarna då de var över senast. Jag snackade med dom om mycket, bland annat detta."

"Luis har sagt att han stannar. Han är mycket lycklig här. Det har funnits omständigheter som gjort det extra svårt för honom, men jag har inte sett något som får mig att tänka annorlunda. Jag har varit i kontakt med hans agent (Pere Guardiola) och jag tror att han behöver komma bort ett tag och spela i Confederations Cup med Uruguay, få tid att reflektera över säsongen och komma tillbaka och hjälpa oss."

"Klubben och jag som manager har stöttat Luis Suarez; förklarat för honom om vad som är rätt och fel. Fansen har också visat sin lidelse för honom. Som klubb tror jag inte att vi kan göra något mer. Vi har stöttat honom när han hamnat i trubbel. Vi gör allt vi kan för att behålla honom."


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer