Sturridge om Borini

Bild till nyheten Sturridge om Borini
Om Borini håller sig borta från skador nästa säsong så tror Sturridge att alla kan se varför Rodgers var så snabb med att värva han till Liverpool.

22-åringen kom till klubben från Roma sommaren 2012. Men efter att ha åkt på två långtidsskador så har Borini endast hunnit med 18 framträdanden för klubben.

Borini gjorde sitt första Premier League mål för bara några veckor sedan, i 6-0 vinsten över Newcastle, och Sturridge är säker på att Borini's hårda arbete kommer att löna sig.

"Jag och Borini klickar väldigt bra. Vi spelade tillsammans i Chelsea, mestadels i reservlaget, vi tog lärdom av anfallare som Drogba och Anelka när de var som bäst."

"Det var riktigt roligt och se när han fick göra sitt första Premier League mål, jag är glad för hans skull. Han är en väldigt trevlig person som tränar väldigt hårt."

"Borini har haft en tuff säsong fylld av skador, jag har åkte på några mindre skador här jag med, men jag kan endast tänka mig hur tufft det måste varit för honom att vara borta så länge."

"Förhoppningsvis är han fri från skador nästa säsong så att han kan visa fansen och alla andra vad han är kapabel till att göra."

En annan spelare som det går väldigt bra just nu är Philippe Coutinho, som kom till Anfield i januari tillsammans med Sturridge.

Sturridge är varit väldigt imponerad över Liverpool's nummer 10.

"Det kan vara väldigt svårt att komma till Premier League när man har spelat i en annan liga. Jag har spelat med några andra Brasilianare som har haft det svårt att anpassa sig här. I Man City har jag spelat med Robinho och Elano, och i Chelsea har jag spelat Ramires, Oscar och David Luiz, och här i Liverpool spelar jag med Lucas och Philippe."

"Jag och Philippe kom till klubben nästan samtidigt och vi båda är medvetna om filosofin här i klubben, och vi ser väldigt mycket fram emot framtiden."

"Philippe har visat att han har anpassat sin snabbt här i england. Han har skapat några riktigt fina assist och några mål också, han är en stor tillgång för laget."

 

Källa: Liverpoolfc.com

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer