Coutinho blev den bästa i april

Bild till nyheten Coutinho blev den bästa i april
Philippe Coutinho fick idag utmärkelsen, Standard Chartered Player of the Month.

Coutinho fick 47% av rösterna, och slog där med Sturridge och Henderson med sina 15% och 12%. 

Coutinho mäktade med 4 framträdanden i april och var i en fantastisk form när Liverpool slog Newcastle med 6-0 på St James' Park.

"Jag är väldigt glad att få ta del av detta priset. Det är extra härligt när jag vet att det är fansen som har röstat fram mig, det ger mig mer självförtroende på planen."

"Jag tackar mina lagkamrater och fansen för deras stöd, jag hoppas att jag fortsätter i samma goda form."

Coutinho har kommit in i den engelska fotbollen på ett väldigt snabbt och bra sätt. Men 20-åringen säger att han har mycket mer att ge.

"Jag har arbetat väldigt hårt med anpassa mig här, jag tycker allt funkar väldigt bra."

"Jag tackar gud och mina lagkamrater för att de har tagit hand om mig och hjälp mig när jag behövt. Jag måste fortsätta att arbeta hårt och utveckla mig och mitt spel."

Coutinho har till en början fått spela ute på vänsterkanten, men under de två senaste matcherna har han tilldelats en mer central roll.

Coutinho själv har ingen favorit position.

"Jag älskar att spela fotboll. Jag spelar i den positionen tränararen säger åt mig att spela på, det är min skyldighet."

"Jag är som sagt väldigt glad att få ta del av denna utmärkelse, det betyder mycket. Jag tycker att vi har spelat en bra fotboll. Detta pris är för hela gruppen enligt mig."

 

För att se intervjun med Coutinho, Klicka HÄR

Källa: Liverpoolfc.com

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer