"Han blir svår att ersätta"

Bild till nyheten "Han blir svår att ersätta"
Steven Gerrard medger att han inte är avundsjuk på Brendan Rodgers som får en svår uppgift att ersätta Carragher i sommar. En Carragher som spelade sitt 30:e och sista Merseyside derby under söndagen.

Carragher var med och hjälpte laget till den 15:e hållna nollan för säsongen. 

35-åringen har nu endast 2 matcher kvar på sin karriär. Och Gerrard är tacksam att han inte har jobbet att hitta en ersättare till Carragher i sommar.

"Självklart kommer vi sakna Carra. Du såg hans spel idag. Ända sedan han kom tillbaka in i elvan så har han varit en av våra mest stabila spelare."

"Jag vill inte vara i Brendan Rodgers position och hitta en ersättare."

Efter 0-0 matchen idag så säger Gerrard: "Everton har förbättrats enormt. De har ett bra lag, en lag som är svårt att slå. Vi tar emot våran poäng men är besvikna över att det inte blev 3."

"Denna match summerar våran säsong. Vi spelar bra men har inte det lilla extra i sista tredjedelen mot lagen över oss."

Och Carragher får frågan om klubben är i säkra händer när han lägger skorna på hyllan.

"Ja självklart, säger Carra. "Och när Gerrard är borta så är den fortfarande i goda händer. Det kommer alltid finnas stora spelare i denna klubb."

"Vi båda har njutit av våran tid i klubben, och Gerrard har några år kvar att njuta. Men det kommer finnas massa spelare som kommer att spela i klubben."

Carragher medger att han är lite besviken över dagens resultat, ett resultat som göra att Liverpool fortfarande ligger 5 poäng bakom de blå grannarna. Men han säger också att ett kryss var rättvist.

"Everton är förmodligen mest nöjd med ett kryss. Om du spelar borta i ett derby och får med dig ett kryss så är du förmodligen nöjd med det."

"Vi är en aning besvikna, men det var förmodligen det mest rättvisa resultatet. Vi alla ville vinna, Everton spelarna säger säker detsamma. Men det blev inte så för någon av oss. Det fanns inte många målchanser från något av lagen, det var en stabil försvarinsatts av båda."

"Cred till Everton som åker till Anfield och får med sig ett bra resultat."

Carragher åkte på en tryckare från Sylvain Distin som den sistnämnda gjorde ett bortdömt mål på. Men Carragher menar på att domaren blåste av för att Anichebe var aningen hårdhänt med Pepe Reina.

"Jag kände en liten smäll i ryggen efter att jag hade hört domarens signal. Men jag får se situationen igen. Jag är inte riktigt säker på om han blåste av i min situation eller i Reina's"

"Men jag har inte hört att ni har pratat om Suarez bortdömda mål på Goodison? Eller har ni? avslutar Carragher.

 

Källa: Liverpoolfc.com


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer