"Jag vet hur viktigt derbyt är"

Bild till nyheten "Jag vet hur viktigt derbyt är"
Philippe Coutinho kommer medverka i sitt första Merseyside derby idag. Han säger att han har derby erfarenhet från när han spelade i Vasco da Gama som liten.

Liverpool välkomnar idag sina grannar till Anfield, de slåss om positioner i ligan och den sedvanliga äran till stadens supportrar.  

Tillsammans med Sturridge så kommer de båda att spela sitt första derby i Liverpool tröjan. Coutinho förklarar att han har fått höra från sina lagkamrater hur viktigt detta möte är.

"De har förklarat för mig hur viktig denna match är. Spelarna har laddat i flera dagar nu inför matchen."

"Det är fantastiskt att få spela ett derby. När jag var i Brasilien så var mötet mellan Vasco-Flamengo det viktigaste på säsongen."

"Det är väldigt speciellt när man får höra publiken skrika och stötta oss. Jag hoppas att mötet mot Everton blir en bra tillställning och att vi får med oss ett bra resultat."

"Det är som vilket derby som helst, där den ena sidan vill slå den andra, det kommer krigas ute på planen."

20-åringen har gjort ett stort avtryck sedan han kom till klubben i januari, och var en stor bidragande faktor i Liverpool's 6-0 vinst mot Newcastle.

Nu hoppas Brasilianaren på ett lika bra framträdande och hoppas på ett bra resultat som gör Liverpool supportrarna väldigt glada.

"Jag hoppas att jag har en bra match och att laget får med sig ett bra resultat."

"Det är en väldigt viktig match. Det är klassiskt derby. Vi kan fortfarande klättra förbi Everton i tabellen. Vid en vinst så är vi mycket nära."

"Jag hoppas att spelarna och supportrarna kommer att njuta av matchen."

 

Källa: Liverpoolfc.com

    Stöd våra sponsorer