Spelarna hyllade Carra

Bild till nyheten Spelarna hyllade Carra
Elva spelare från Liverpooltruppen drog iväg till Madrid för att se Champions League-semin tidigare i veckan.
Resan var en hyllning till Jamie Carragher som bara har tre matcher kvar av sin fotbollskarriär.
Men den bästa presenten till Carra är en seger mot Everton på söndag!

Delar av A-lagstruppen var på plats på Santiago Bernabeu i Madrid och såg semin mellan Real och Borussia Dortmound.

"Direkt då Carra avslöjade att han skulle lägga av nämnde Stevie (Gerrard) att spelarna borde hitta på något. Eftersom att Carra gillar allt med fotboll bestämde vi oss för att åka till Madrid", säger Stewart Downing till Liverpool Echo.

"Managern gav oss tillåtelse och vi såg matchen från en VIP-box. Det var första gången jag var där och arenan är fantastisk. Stämningen var helt otrolig på slutet, då Real hade gjort två mål."

"Nuri Sahin kom och hälsade på oss efteråt och hade med sig några Dortmund-spelare. De var förstås glada för att ha tagit sig till final."

"Det var en fin tripp, men vårt fokus ligger bara på Everton nu. Carra har varit på oss alla hela veckan för att försäkra sig om att vi är redo inför söndagen. Det är märkligt att tänka på att han inte kommer att vara med oss nästa säsong. Och vi har förstått att han inte kommer att ändra sig!"

"Han har spelat bra sedan han kom tillbaka in i laget och han vill avsluta karriären på topp. Matchen på söndag blir speciell då det handlar om hans sista derby. Han vill verkligen vinna och det vill vi allihop. Ingen behöver påminna oss om hur stor den här matchen är!"

"Vi måste vinna om vi ska komma före Everton och få en topp 6-placering", avrundar Stewart Downing.

Källa: Liverpool Echo
 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer