Gerrard opereras troligen i sommar

Bild till nyheten Gerrard opereras troligen i sommar
Steven Gerrard kommer troligen behöva göra en axel-operation efter säsongen.

32-åringen har spelat varenda minut i Premier League denna säsong. Men på senare tid så har en axel börjat göra ondare än vanligt och enligt A-lagstränaren, Mike Marsh så är en axel-operation snart ett måste.

"Han har spelat med en öm axel i ett tag nu. Snart når han det steget då en operation är ett måste. Vi får hitta rätt tid så han kan få ordning på sin axel." säger Marsh

"Just nu är det inte läge att operera. Det kommer att ta ett tag för han och läka sen. Skadan är likt den Joe Allen hade."

"Om en operation är ett måste så är det inget och bråka om, han är frisk när han är frisk. Det finns inte så mycket vi kan göra åt det."

Marsh säger även att de som är skadade nu återhämtar sig bra. Borini tränar för fullt igen, Kelly och Sterling är ute på planen och tränar. Snart har vi alla spelare tillgängliga."

Fabio Borini avslöjade tidigare i veckan att han var tillbaka i träning igen. Och Marsh säger att han kan vara tillbaka i spel redan i helgen. 

"Han har skött sin rehab bra. Han har varit ute på planen och tränat i någon vecka nu, och tillsammans med dom andra i några dagar, allt ser jätte bra ut."

"Han kommer troligen sitta med på bänken i helgen, han kommer nog vänta en vecka till innan han får speltid."

"Han har haft en svår säsong, åkt på svåra skador och har varit borta för en lång tid. Vi har inte kunnat använda han som den extra anfallare som vi velat. Vi ser fram emot att få göra det nu."

 

Källa: Liverpoolfc.com


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer