Oaktuellt att sälja billigt

Bild till nyheten Oaktuellt att sälja billigt
Liverpool Echo rapporterar att Liverpool inte tänker sälja Andy Carroll tillbaka till moderklubben Newcastle för ett vrakpris.

Om nu Andy Carroll, 24, vill flytta hem till nordöst så måste Newcastle öka sitt bud avsevärt. Klubben har dock indikerat att man inte tänker pröjsa mer än 10 miljoner pund för spelaren som man sålde för 35 miljoner pund i januari 2011.

För Liverpool är det dock helt oaktuellt att sälja till vrakpris.

Carroll har visat gryende form på slutet under sitt låneuppehåll i West Ham och svarat för fyra mål på de sex senaste matcherna. I 2-2-matchen mot Man United igår kväll blev han dessutom vald till Man of the Match.

Liverpool är beredda att ta en stor förlust, men vill ha minst 17 miljoner pund vid en försäljning.

West Ham har option att köpa loss den store centern till just det priset, men managern Sam Allerdyce har uttalat sig om att de inte har råd att genomföra en sådan övergång om de samtidigt ska betala spelarens veckolön på 90 000 pund.

Liverpool tror att flera klubbar kommer att vilja köpa Carroll i sommar och tänker inte förhasta sig. Samtidigt har Brendan Rodgers sagt att han ska diskutera med spelaren om framtiden när säsongen är slut.

"Vi måste se på situationen då. Vårt mål var att Andy skulle få spela matcher efter en frustrerande period då han inte fick så mycket speltid. Han vill spela och jag kunde inte garantera honom det med Luis Suarez i laget och den typ av spelare som vi vill jobba med."

"Vi ska prata efter säsongen. Andy är en person som tveklöst skulle kunna bidra med något till det vi försöker att göra här, men det finns andra faktorer också. Det är en viss spelstil som passar Andy. Han kan göra mål och det handlar om att dra nytta av hans kvaliteter", avrundar Rodgers.

Källa: Echo, liverpool.no

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer