"För dyr för bänken"

Bild till nyheten "För dyr för bänken"
Brendan Rodgers anser att det finns finansiella såväl som fotbollsmässiga hinder i vägen för en framtida karriär i Liverpool för Andy Carroll.

Carroll inledde 2012/13-säsongen på avbytarbänken, då han inte passar in i Rodgers spelidé. Samtidigt kammar den 24-årige centertanken hem 80 000 pund i veckolön. Det var också orsaken till att han lånades ut till West Ham.

Liverpoolmanagern menar att ingenting har förändrats när det gäller Carrolls situation i klubben.

"Vi har helt enkelt inte råd att han en sådan spelare på bänken när det gäller kostnad och lön. Läget är detsamma som i början av säsongen. Om spelaren lämnar oss i sommar så blir det inte gratis. Det är inte hans fel, men han kom till Liverpool för en astronomisk summa."

"Det är ingen tvekan om att Andy har kvaliteter, det visar inte minst några av hans mål för West Ham på sistone. Det finns en finansiell aspekt i detta och han kommer inte att säljas billigt."

"För alla spelare handlar det om spelstil och hur de passar in i ett lagbygge. Vi utnyttjar Suarez kvaliteter och han har blomstrat i den vandrade roll som vi har tilldelat honom. Vi är också laget som har gjort näst flest mål i ligan."

"Andy Carroll har gjort fem mål för West Ham så här långt. Kanske har han inte spelat så ofta som West Ham hade hoppats på, men det finns en stor prislapp på honom som vi måste värdera när säsongen är slut."

"The Hammers" har ett avtal med LFC om att köpa loss Andy Carroll för 17 eller 18 miljoner pund - om spelaren själv vill.

Källa: liverpool.no

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer