Nytt kontrakt till Gerrard inom kort

Bild till nyheten Nytt kontrakt till Gerrard inom kort
Brendan Rodgers berättar för Liverpoolfc.com att ett nytt kontrakt till kapten Steven Gerrard kommer att diskuteras inom kort.

Rodgers kommer att tappa en riktig legend efter säsongen i 35-årige Jamie Carragher som bekant väljer att lägga skorna på hyllan efter 17 år i klubben.

Nu berättar Brendan att han inte är intresserad av att tappa ännu en ikon då Steven Gerrard endast har 12 månader kvar på sitt kontrakt. Gerrard som fyller 33 i maj har spelat samtlige minuter i Premier League i år.

Rodgers är dock övertygad om att Gerrard har många år kvar inom toppfotbollen. Men med Liverpools nya lönepolicy som bygger mer på bonus efter prestation jämfört med tidigare kan göra så att Stevie får gå ner lite i lön från de £130.000 i veckan han har nu.

"Vi ska sätta oss ner och diskutera Stevies kontrakt inom kort sedan tar jag med detta upp till ägarna. det råder ingen tvekan att detta är en spelare som gett allt till Liverpool football club men han har också mycket kvar att ge." Säger Rodgers

"Stevens fokus har varit att utveckla laget och få oss att prestera bättre men jag tycker det är viktigt att visa honom att han är en stor del av denna utveckling vi år igenom och detta är något jag kommer att ta med honom inom kort."

"Han är ingen spelare som endast tar det lugnt innan och vid match utan detta är en kille som  har fötterna på jorden och har alltid haft. Det är därför han är den fantastiska spelare som han är. Han är en fantastisk fotbollsspelare och jag har adrig ens tänkt tanken att byta ut honom då han har många år kvar i sig."

Inför matchen mot Aston Villa idag har Steven Gerrard gjort 624 matcher från det att han slog sig i i laget 1998.

"Steven kommer alltid till träningen samma tid varje dag, han är som en klocka. Han kommer in tidigt, pratar lite med läkarteamet och eventuellt får lite massage eller annan behandling, sedan äter han samma mat vid samma tidpunkt för att sedan vara redo för träningen som börjar 10.30." Säger Rodgers om sin kapten.

"Steven Gerrard ger alltid minst 150% och han har aldrig en dålig dag". Avslutar Rodgers.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer