Carra: Jag ändrar inte mitt beslut

Bild till nyheten Carra: Jag ändrar inte mitt beslut
Alla vill att han ska fortsätta. Men Jamie Carragher är orubblig. Säsongsepilogen mot Queens Park Rangers i maj blir hans farewell.

Jamie Carragher, 35, lägger av i maj efter 16 säsonger i Liverpool Football Club. De senaste månaderna har han varit ordinarie och i riktigt bra form. Söndagens match mot Spurs blir dessutom hans 500:e Premier League-match. Bara åtta andra har lyckats med den bedriften.

Nu vill alla, fans och experter, att han ska ompröva sitt beslut.

"Jag tog mitt beslut och ingenting kan få mig att ändra på det", säger Carra till Liverpool Echo.

"Jag har inte kommit på andra tankar bara för att det går bra juxg nu. Folk tycker att jag ska fortsätta ytterligare ett år, men att jag är tillbaka i laget bekräftar bara att jag tagit rätt beslut."

"Jag vill nämligen avsluta på topp och bevisa att jag fortfarande kan prestera på högsta nivå. Jag vill spela resten av säsongen och hjälpa klubben att att vinna så många matcher som möjligt. Det är min målsättning. Jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att avsluta karriären på."

"Det senaste året har varit tufft när det gäller att starta matcher. Du förlorar aldrig lusten till att spela varje vecka och just nu är jag bara glad att jag är tillbaka i laget."

"Jag kunde ha fortsatt ytterligare en säsong, men klubben kommer att köpa nya spelare i min position till sommaren och jag kan inte gå tillbaka till att vara avbytare igen".


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer