Carra: Vi har gjort det förut

Bild till nyheten Carra: Vi har gjort det förut
Jamie Carragher medger att det blir tufft att vända 0-2 mot Zenit St Petersburg i EL-returen på Anfield nästa torsdag. "Frustrerande. Fram till deras första mål var det nästan en perfekt europacupmatch från vår sida", analyserade Carra efteråt.

"Nu har vi fått ett berg att bestiga, men den här klubben har bestigit liknande berg tidigare. Vi ska göra allt för att göra det igen på Anfield i returen".

"Det blev en trist kväll för oss, men vi måste borsta av oss den värsta besvikelsen och försöka hämta in försprånget. Om vi lyckas så blir det en stor kväll på Anfield."

"Zenit är förstås stora favoriter, men det är inte över. Det kommer att bli en fantastisk stämning på Anfield och kan vi bara göra första målet så kommer det att bli ett rejält liv på läktarna."

"Vi kan inte bara skylla förlusten på att vi skapade chanser som vi borde ha gjort mål på. Det är ingen mening att anklaga våra forwards. Vi måste alla fundera på hur vi uppträdde som lag defensivt. Faktum är at vi inte kan fortsätta att släppa in billiga mål, speciellt inte i det skedet av matchen. Vi var framme i den 70:e minuten och skötte oss bra."

"Det första målet var ett snyggt skott, men du kan alltid försvara dig bättre i sådana situationer. Andra målet var en följd av svagt spel över hela linjen från vår sida och det blir du straffad för på den här nivån."

"Vi hanterade pressen i första och skapade flera chanser. I andra halvlek kändes det som att vi kontrollerade matchen. Men det här är sånt som kan hända i europeisk fotboll. Några av oss har upplevt detta förut, men vi har också många yngre spelare och de måste lära sig snabbt på den här nivån. Du tror att du har kontroll på matchen och plötsligt står det 2-0 till dom från ingenting."

Liverpool behöver verkligen en seger mot Swansea på söndag.

"Alla helger är viktiga för Liverpool så det här förändrar ingenting. Vi måste ta oss ur den här lilla formsvackan snabbt. Det är inte Brendan Rodgers fel. Problemet är att laget har varit för ostabilt i några år nu. Det är upp till oss själva, managern och tränarstaben att få någon ordning på det", avrundade Jamie Carragher.

Källa: Liverpool Echo

 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer