"Vi har fortfarande chansen"

Bild till nyheten "Vi har fortfarande chansen"
Brendan Rodgers medger att det blir tufft att hämta ikapp nio poäng till topp 4-platsen i Premier League.
"Men det är inte omöjligt och chansen finns", säger Liverpoolmanagern inför måndagens hemmamatch mot West Brom.

Liverpool har nu mött samtliga lag på övre tabellhalvan på bortaplan och under slutspurten ska 7 av 13 matcher spelas på Anfield.  Det är alltså hög tid att köra igång slutspurten.

"Laget har självförtroende just nu. Spelarna vill ha bollen, jobbar hårt och visar upp en kreativitet som gör att man hela tiden har en känsla av att vi kan göra mål. Det gäller speciellt å Anfield."

"Vi har haft många svåra matcher på slutet och av de resterande möter vi flera lag som vi anser som rivaler till kampen om platserna i tabelltoppen. Vår hemmaform har blivit bättre, vi gör fler mål, släpper in färre och stöd från fansen har varit enormt."

"Vi har kommit till en tidpunkt av säsongen då det börjar dra ihop sig och ska avgöras. Vi har haft en del framgångar, men måste bli ändå bättre, mer stabila. Samtidigt tänker vi hela tiden långsiktigt. Vi visste att detta skulle bli en säsong med förändringar och omställningar och att den andra halvan kommer att bli bättre än den första."

"Det är nio poäng upp till topp 4 och det är många poäng som måste tas igen, men jag vet att vi kan göra det. Om spelarna fortsätter att visa samma mentalitet som de har haft på senaste tiden så har vi en god chans", avrundar Brendan Rodgers.

Källa: Liverpoolfc.com


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer