Suarez: "Jag lämnar inte Liverpool"

Bild till nyheten Suarez: "Jag lämnar inte Liverpool"
Luis Suarez har pratat ut i Daily Mail och säger att han kommer att stanna på Anfield oavsett om Liverpool missar Champions League.

Knappt en dag passerar utan att skyttekungen kopplas samman med övergångar till andra europeiska storklubbar. Senast i raden är Bayern München.

Men Suarez har inga planer på att lämna Liverpool.

"Jag kommer att vänta tills till säsongen är slut och se hur det går för oss. Men jag vill samtidigt säga, att oavsett om vi lyckas kvalificera oss för Champions League eller inte, så har jag kontrakt med Liverpool och jag är väldigt lycklig här. Jag kommer att stanna."

Suarez hyllar också sin kapten Steven Gerrard och tycker att det är helt galet att han aldrig har fått vinna Premier League.

"Gerrard är en sådan otrolig spelare och jag kommer aldrig att glömma vad han sa om mig (att Suarez är den bäste forwarden Steven någonsin spelat med, reds anm). Jag fick gåshud när han sa det. Gerrard är en stor förebild för alla spelarna här och inte minst mig själv. Vi har stor respekt för honom. Han har också sagt saker till mig privat som har gett mig extra motivation. Han har hjälpt mig enormt."

"Att han aldrig fått vinna ligan är egentligen otroligt. Det måste kännas som att ett fiskben har fastnat i halsen på honom. Jag vet att det irriterar honom. Jag kan faktiskt inte tro det. Han är en legend som lyft Champions League-bucklan för den här klubben. Hur många spelare i Europa har lyckats med det?"

Om sin speciella målgfest säger Suarez:

"Först kysser jag baksidan av mitt ringfinger, det är en hyllning till min fru för allt jag är skyldig henne. Sedan kysser jag handleden därför att jag har min dotters namn tatuerad där. Hon är ett och ett halvt år och kan sjunga hela You´ll Never Walk Alone på engelska", säger han med ett stolt leende.

"Sofia tycker att jag verkar så arg ute på planen och att det kanske får folk att tro att jag är likadan hemma. Det är klart att jag är annorlunda hemma, men hon tror inte att folk fattar det. Jag får skäll om jag inte uppför mig bra ute på planen och jag hoppas att det bidragit till att jag blivit lite lite lugnare. Jag föredrar faktiskt att få skäll av Brendan Rodgers framför min fru! Brendan är mer försiktig med vad han säger."

Om möjligheten att nå Champions League:

"Vi spelar riktigt bra i vissa matcher, en nivå som håller topp-4 klass i Premier League. Men andra gånger är vi inte i närheten lika bra. Den här säsongen spelar vi bra mot de mindre lagen och vinner. I fjol vann vi inte den typen av matcher. Vi hoppas kunna spela bättre mot de bästa lagen. Vi har alltid en chans, men då måste vi bli starkare mentalt. Titta bara på matchen mot Manchester United (1-2). I andra halvlek var vi klart bättre än dom och visade en mental styrka - och det är så vi måste lära oss att spela varje vecka. Vi vill alla spela i Champions League och klarar vi det så kan titeln bli nästa mål."

Om Brendan Rodgers:

"Han står för en bra filosofi. Vi spelare gillar sättet som han vill att vi ska spela på."

"Alla managers jag har haft har bett mig om att inte snacka så mycket ute på planen. De vill att jag ska uppföra mig det är bra. Men min stil är samtidigt att visa lidelse för klubben, det är sådan jag är som person. Jag kommer aldrig att ändra på det."

"Jag har mycket att tacka Brendan för. Han hyllar mig offentligt och det hjälper att minska pressen på mig."

"Det här är en verkligt stor klubb och jag har drömt om att spela här sedan jag var liten. När jag spelade PlayStation för några år sedan var jag alltid Liverpool, vilket mina vänner och bröder kan intyga. Jag vann jämt när jag var Liverpool, men i verkliga livet är det tuffare…"


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer