Trio tillbaka mot Arsenal

Bild till nyheten Trio tillbaka mot Arsenal
Brendan Rodgers räknar med att tre spelare är tillbaka i truppen mot Arsenal på onsdag.

José Enrique, Glen Johnson och Pepe Reina, räknas alla vara tillängliga i den tuffa bortamatchen mot Arsenal på Emirates Stadium. 

José Enrique har inte spelat sedan skadan mot QPR i december och Pepe Reina missade både senaste matchen mot Oldham och Norwich innan dess. Glen Johnson räknas även vara tillbaka efter en känning innan matchen mot Oldham. 

Brendan Rodgers räknar med att han nästan har en skadefri trupp som reser till London.

"Glen Johnson är tillbaka, José Enrique och Pepe Reina kommer att vara tillbaka, så vi kommer att resa med en stark trupp med bra mentalitet för att vinna", berättade Rodgers. 

Liverpoolbossen är självsäker att spelarna kommer att vara revanchsugna för att ta tre poäng efter söndagens tunga förlust mot Oldham i Fa-cupen. Brendan fortsätter:

"Det är en väldigt viktig match. Jag skulle inte säga att det är en måste-match, men det är en match, om vi bortser från söndagens match, där vi har stort självförtroende i".

"Vi vet att det är en tuff match för oss, men det är en match som vi kommer att försöka vinna - och en match vi har stor chans i". 

"Vi har spelat mot Arsenal tidigare under säsongen och på grund av olika orsaker, var vi inte bra och förtjänade inte att vinna". 

"Jag anser att vi har förbättrats, både taktiskt och mentalt, så det kommer att bli lika svårt för dem". 


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer