Hamann: "Jag kunde se redan då vilken talang han var..."

Bild till nyheten Hamann: "Jag kunde se redan då vilken talang han var..."
Dietmar Hamann har känt till Daniel Sturridge sedan dennes karriär började och är förtjust över att han nu tar chansen att glänsa på Anfield.

Förre Liverpoolstjärnan Dietmar Hamann gick mot slutet av sin karriär när Daniel Sturridge kom fram i Manchester City.

Även om det enbart handlade om en kort period har den unge engelsmannen gjort ett intryck hos vår tyske legendar.

"Jag kunde se redan då vilken begåvning han var. Alla i City talade om vilken spännande ung spelare han var och vilken stor framtid han hade framför sig."

"När han kom in i A-lagstruppen gjorde han ett stort intryck. Han hade snabbhet, bra fötter och kunde avsluta. Det är synd att några skador sedan höll honom tillbaka."

"Huxflux spenderade City enormt med pengar på att ta in nya spelare och Sturridge fick begränsat med speltid."

"Jag skulle verkligen inte säga att han misslyckats i de klubbar han varit i hittills. City ville behålla Sturridge, men det var hans beslut att lämna."

"Det var ett stort steg att gå till Chelsea, och det tog ett tag för honom att anpassa sig. Men det är inte till någon hjälp för en ung spelare när din manager byts ut hela tiden."

"När han gick till Bolton på lån visade han vad han var kapabel till genom att göra en massa mål för ett lag som kämpade för livet."

"All osäkerhet och alla omvälvningar i Chelsea hjälpte verkligen inte hans karriär och ibland behöver du ett luftombyte."

"Han kunde stannat i Chelsea, men han ville ha en ny utmaning. Han ville spela mer regelbundet."

"Det är fortfarande tidigt, men han har gjort ett stort avtryck."

...

"Sturridge i laget har gett Liverpool något laget saknat - den där extra snabbheten som drar sätter extra press på ett lag. Det gör sådan skillnad för alla i laget eftersom de får mer tid med bollen. De utnyttjade det så bra mot Norwich."

Källor: Liverpool Echo, Liverpoolfc.com

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer