Aldridge varnar försvararna

Bild till nyheten Aldridge varnar försvararna
John Aldridge varnar Premier League-försvararna för att samspelet mellan Luis Suarez och Daniel Sturridge bara kommer att förbättras med tiden.

Anfallsparet har spelat ihop sig väldigt snabbt och det visades tydligt i 5-0 matchen mot Norwich, där båda hamnade i målprotokollet. 

För Sturridge var det hans tredje mål i Liverpooltröjan och hans andra i Premier League. Även om Sturridge imponerat direkt, tror John Aldridge att det bara kommer att bli bättre. I sin kolumn i Liverpool Echo skriver han:

"Vissa anfallspar fungerar aldrig, vissa anfallspar tar tid att utvecklas och så finns det de anfallspar som bara blir bättre och bättre ju mer de spelar tillsammans. Det finns dessutom de som klickar direkt, precis som det har gjort för Luis Suarez och Daniel Sturridge".

"Det såg jag så fort Sturridge sprang in på Old Trafford. Sedan han parats ihop med Luis Suarez har Daniel liknat ett barn i en leksaksaffär. De har redan ett naturligt samspel och det som oroar Premier League-försvararna är att det bara blir bättre och bättre".

"Sturridge har väldigt bra fötter, men det som är mest imponerande är hans medvetande om spelare omkring honom. Det är väldigt svårt att lära in. Antingen har du det eller så har du det inte". 

"Jag är helt säker på att om Daniel varit fullt frisk när vi mötte Manchester United, så hade vi lämnat Old Trafford med minst en poäng".

Aldridge fortsätter: "För att vara första starten tillsammans, så var samarbetet fantastiskt mot Norwich. Det tar lång tid att lära sig varandras rörelsemönster, men Sturridge visade kunskap tidigt när han släppte bollen mellan sina ben till Suarez mål".

"För att ett anfallspar ska klicka så bra måste båda ha en 'fotbollshjärna' och det har både Suarez och Sturridge visat att de har".

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer