Ayre om Liverpools transferpolitik

Bild till nyheten Ayre om Liverpools transferpolitik
Steven Gerrard gick häromdagen ut och "kritiserade" Liverpools påstådda transferpolitik, att endast unga spelare är vad som köps in. Nu bryter Ian Ayre tystnaden.

"Det hela handlar om vilka spelare som Brendan tycker passar in. Hittar vi en spelare som Brendan vill ha för ett lämpligt pris, så genomför vi dealen", säger Ayre till Sky Sports.

"Alla som har något med januaris transferfönster att göra, vet att det är en svår tid, men vi kommer att göra allt vi kan. Vi har några spelare i sikte och kan vi lösa dem hade det varit fantastiskt. Annars riktar vi in oss mot sommaren och ser vad vi vi kan göra då".

Ian Ayre menar dessutom att transferpengar inte är något problem. 

"Vi har inte några finansiella problem, det hela handlar om vad som är bra långsiktigt för klubben", betonade han.

Ian Ayre kommenterade dessutom Steven Gerrards senaste kommentar angående Liverpools transferpolitik, där Steven menade att klubben inte bara kan köpa unga spelare, vilket Ayre höll med om. 

"Jag tycker att Stevens kommentar var bra, för det finns ingen transferpolitik för denna klubb att endast unga spelare köps in, det är en myt". 

"Om man tar en titt på vår trupp, så har vi en stor mix av spelare. Våra två "största" seniorspelare har spenderat hela deras liv och karriär i denna klubb, vi har tre till fyra unga spelare som försöker kämpa sig in i laget och sen har vi namnkunniga spelare som Glen Johnson och Luis Suarez som vi köpt in. 


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer