"Stoppa hetsjakten på Suarez"

Bild till nyheten "Stoppa hetsjakten på Suarez"
Liverpools förre Director of Football Damien Comolli tycker att det är hög tid att brittiska medier stoppar häxjakten på Luis Suarez.

"Den häxjakt som sker på Luis Suarez är en absolut skam för engelsk fotboll och kan köra bort honom från Premier League", säger Comolli till BBC Sport.

"Man skulle kunna tro att en av de största ligorna i världen vill behålla de stora spelarna och inte driva bort dom genom dåraktiga skäl".

"Har oerhört svårt att förstå varför människor bara söker fel på Suarez och inte berömmer honom för den goda spelare han är", tillägger 40-åringen som fick sparken i april förra året.

"Han är en stor person och en riktigt proffs. Han offrar sig helt åt klubben, sina lagkamrater och sitt jobb. Han ger allt och han är en vinnare."

"Folk borde vara mycket försiktig med vad de säger,och sluta kritisera honom. Han är den typ som du vill vara i skyttegraven med."

Om sin period i Liverpool Comolli har följande att säga:

"Jag ångrar inte någon av spelarna jag köpte in och jag tror att det är samma för Kennys del. Du kan inte köpa unga spelare och inte ha tålamod tills de står i full blom."

"Mot Sunderland nyligen hade Liverpool bara spelare som var i klubben när vi var där. Jordan Henderson fick en stående ovation. Stewart Downing har spelat varje match på slutet. Du måste ge nya spelare tid. De kommer att utveckla och bli mycket bra spelare för Liverpool."


3 kommentarer

    Stöd våra sponsorer