Hendo kämpar för att bli en starter

Bild till nyheten Hendo kämpar för att bli en starter
Förra säsongen spelade Jordan Henderson 48 matcher för Liverpool.
Den här säsongen tvingades han vänta tre månader innan han startade sin första Premier League-match.
Men "Hendo" är inte den som klagar och gnäller.
"Jag är fortfarande i en läroprocess", säger den 23-årige mittfältaren.

Istället för att sura har han förbättrat och ökat träningsdosen på Melwood, vilket har börjat betala sig.

"Bossen har varit lysande med mig. Han har försökt att förbättra mitt spel och hjälpt mig att förändra vissa bitar. Det känns som om jag har blivit bättre på dessa saker nu och förhoppningsvis blir jag bättre med tiden", säger "Hendo" i en intervju med Liverpoolfc.com.

"Det fanns några taktiska detaljer jag var tvungen att förbättra. Jag var bland annat tvungen att bli mer mogen i mitt spel. Jag tror jag är det nu, men jag är fortfarande i en läroprocess och försöker bli bättre för varje dag."

"Natten innan QPR i julas var det flera i truppen som kämpade mot magsjuka. På matchdagens morgon kände jag mig i tillräckligt bra form och ville verkligen spela. Det kändes ok hela matchen, om jag ska vara ärlig. Jag var visserligen lite blek när jag byttes ut. Det tyckte i alla fall mamma och pappa!"

Henderson har startat de senaste två ligamatcherna och fått applåder för sina insatser. 

"Sådant betyder mycket för mig. Fansen har varit lysande ända sedan jag kom till klubben. De är fantastiska varje vecka, både på Anfield och när vi spelar borta. Det betyder mycket för oss spelare att de applåderar oss, det är fina stunder."  

Henderson hoppas på förnyat förtroende när Liverpool gästar Manchester United på söndag.

"Alla vill starta i den matchen. Alla vill spela mot Manchester United och jag är inte annorlunda. Det skulle betyda mycket. Vi tror på oss själva själva och vi uppnått en del goda resultat på sistone. Detta är en viktig match. Stämningen kommer att vara enorm."
 
Henderson säger annars att han rekommenderade Daniel Sturridge att skriva på Liverpool. Dekänner varandra genom engelska U21-landslaget.

"Jag sa till honom precis hur det är i Liverpool. Både klubben och staden talar verkligen för sig självt. Det finns fantastiska människor här. Staden är stor och klubben är enorm. Daniel tog definitivt rätt beslut genom att komma hit och jag slår vad om att han blir en toppspelare för Liverpool."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer