Liverpoolprofiler till Suarez försvar

Bild till nyheten Liverpoolprofiler till Suarez försvar
Liverpools gamle målspruta John Aldridge och Managing Director Ian Ayre går båda ut till Luis Suarez försvar efter matchen mot Mansfield.

Gamle målspottaren John Aldridge säger enligt Liverpool Echo att han tycker att Suarez är en lätt måltavla att välja och att reaktionerna varit helt överdrivna.

"Det är skamligt att kalla Luis Suarez en fuskare efter det som hände mot Mansfield."

"Det var verkligen inte medvetet - det var en naturlig, instinktiv reaktion. Faktum är att man ser att han försöker dra undan armen om man ser efter noga."

"Suarez slår in bollen i nät och förväntar sig att det skall underkännas, men domaren godkänner det och då låter du det bero."

"En del säger att han skulle sagt till Andy Marriner att underkänna det, men vilken spelare gör det. Domaren är där för att ta beslut."

"Skulle du förvänta dig att en back som rensar bort bollen när den är över mållinjen erkänner det? Självklart inte."

"Alla anfallare i världen har antingen gjort eller spelat fram ett mål med handen."

"Ingen annan spelare på planen hade hamnat på förstasidan för samma sak."

Samtidigt går Liverpools Managing Director Ian Ayre ut och förklarar vilket nonsens ryktena som spritts av Stags ordförande John Radford, om att han skulle skämmas för Suarez mål, är.

"Det är nonsens att säga att jag skulle skämmas för Suarez mål. Jag talade med deras ordförande efter matchen, skakade hand och önskade dem lycka till under resten av säsongen."

"Han sa att vårt andra mål var solklar hands. Jag sa att domaren inte ansåg att det var medvetet, gett oss målet och att vi gått vidare därifrån."

"Jag gav verkligen inga indikationer på att jag skämdes. Jag var den enda direktören där så jag vet inte vem han syftade på."

"Jag blev förvånad när jag läste hans kommentarer, för Mansfields Manager och spelare visade stor värdighet efter matchen. Det talade sansat om att sådana här saker händer i fotboll."

"Det är bara en sådan besvikelse att ordföranden gjorde dessa kommentarer. Han lider efter att blivit utslagen, men det är fel att säga att Luis kysste sin handled i någon slags hån för handsen. Luis gör samma sak efter varje mål.

"Det är inte Luis sak om handsen var eller inte var avsiktlig. Domaren och hans assisterande finns där för att ta det beslutet. Deras beslut var att målet var godkänt."

"Luis har fått många beslut emot sig denna säsong. Det verkar  förfölja honom och det är tråkigt, men han har vårt fulla stöd."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer