Det går inte att stoppa Luis

Bild till nyheten Det går inte att stoppa Luis
Joe Allen hyllar Luis Suarez efter att den senare prickat in två mål i gårdagens match mot QPR på Loftus Road.

Uruguayanen smällde in de två första målen igår, varav det första var en riktig godbit. Daniel Agger nickade sedan in 3-0 målet i en första halvlek som Liverpool dominerade totalt.

Brendan Rodgers missade matchen tillsammans med Glen Driscoll och målvakten Brad Jones. Detta efter att dom dragit på sig ett virus och bedömdes kunna smitta övriga truppen.

Liverpool studsade tillbaka efter fadäsen på Boxing Day mot Stoke. Suarez visade vägen och han är nu uppe i 16 mål denna säsongen sett över alla turneringar.

"Vi var desperata att resa oss efter den bittra förlusten mot Stoke. Vi ville ställa saker till rätta och det visade vi genom det sätt vi spelade i den första halvleken. Som lag var vi utmärkta och det är på det viset vi vill spela i varje match", sa Joe Allen efter matchen.

"När du har någon som Luis Suarez kommer du alltid att skapa problem för motståndarlaget. När Luis spelar på det där viset kan man inte stoppa honom."

"Vid hans första mål tror jag inte att QPRs spelare trodde att det var särskilt farligt. Han skapade läget från ingenting och avslutade fantastiskt."

"Det är därför han är en forward i världsklass. Han gör mycket mål för oss den här säsongen och vi får hoppas att det håller i sig."

 

Källa: LiverpoolEcho.co.uk

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer