Rodgers inför Aston Villa

Bild till nyheten Rodgers inför Aston Villa
På dagens presskonferens medgav Brendan Rodgers att Aston Villa blir en svår nöt att knäcka i morgon.
Liverpoolmanagern poängterar dock att spelarna har självförtroende och känner att det inte är alltför långt upp till toppen...

LFC jagar sin tredje raka vinst i ligan och vill knappa in på topplagen.

Paul Lambert och Brendan Rodgers har båda tagit var sitt lag upp i Premier League (Norwich respektive Swansea) och i somras bytte båda arbetsgivare. Skotten Lambert är manager för morgondagens motståndare Aston Villa.

"Ni kan ju se att Lamberts arbete har börjat ge frukt de senaste veckorna. Han har ett tufft jobb. Han var i Norwich och vi hade några otroliga fajter under ett par år och vi snackar ofta med varandra på telefon. Vi har nästan samma bakgrund, kommer från Championship och fått chansen att jobba i Premier League, där vi bägge vill vara."

"Paul har gjort ett otroligt arbete genom åren och han försöker och bygga något stort med Villa som är baserat på hårt arbete och ärlighet. Jag har sett unga spelare som Barry Bannan, Chris Herd och Ciaran Clark och han försöker ge dom chansen och de blir bara bättre och bättre."

"Det kommer att bli en svår match. De har förändrat spelsystemet till 3-5-2 de senaste matcherna och det har fungerat bra. Men vi spelar hemma. Vi har chansen. Vi har självförtroende. Vi vet att det kommer att bli jämnt, men det är en match vi ser fram emot."

Rodgers vill framför allt se att hans spelare visar en otrolig inställning.

"Vi har visat många goda tecken i år. Vi har kanske inte alltid fått resultaten med oss, men det är viktigt att vi håller oss lugna. Jag blir aldrig för glad när vi vinner och tappar inte aldrig sugen när vi förlorar, för jag vet att vi hela tiden har chansen att rätta till saker och ting. Jag vill att fansen ska se, oavsett om vi vinner eller förlorar, att vi alltid har gett 150 procent i varje match. Det är det minsta kravet när du drar på dig Liverpooltröjan."

"Jag vill att fansen ska få se framgång och jag ser tydligt varje dag att spelarna jobbar stenhårt och vill exakt samma sak. Förhoppningsvis ger vårt arbete frukt i andra delen av säsongen." 


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer