Lucas och Cole redo för Southampton

Bild till nyheten Lucas och Cole redo för Southampton
Lucas Leiva och Joe Cole kommer att finnas med i truppen som tar sig an Southampton på lördag, meddelade managern Brendan Rodgers på dagens presskonferens på Melwood.

Cole fanns inte med i truppen mot Tottenham igår på grund av skada. Lucas har inte spelat en minut sedan han utgick efter några minuters spel mot Manchester City den 26 augusti.

"Truppen mår bra", konstaterade BR på presskonferensen. "Cole är tillbaka igen. Han genomgick en röntgen för en befarad skada, men det visade sig att allt var ok, så han finns tillgänglig mot Southampton."

"Lucas Leiva kommer också att vara med i truppen. Det är goda nyheter, för han har jobbat väldigt, väldigt hårt. Han har tränat ett par veckor nu och spelade en timme för reservlaget i förra veckan. Han har också sett bra ut på träning den här veckan."

"Lucas själv är också glad över att vara tillbaka. Han har jobbat otroligt hårt med rehabiliteringen efter lårskadan och jag tror inte att han kan nå längre genom att bara träna. Tanken är att vi ska få igång honom lite i taget och se till att det sker på ett bra sätt."

"Han behöver matcher i kroppen, så förhoppningsvis får han chansen att förbättra formen under de närmaste veckorna."

"Lucas är en tuff och stark kille rent psykiskt och han vill inget hellre än att hjälpa laget. Det blir ett stort lyft, för han är helt på det klara med vad vi försöker att uppnå här. Han har gått omkring och sparkat småsten ett tag och nu vill han ut på planen och hjälpa till."

"Dessutom är han en kanonkille som tillför laget massor, både på och utanför planen. Det är strålande att ha honom tillbaka i truppen. För övrigt är alla vid gott mod och vi ser verkligen fram till lördagens match", avrundade Rodgers.

Källa: Liverpoolfc.com

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer