U21 besegrade Midds - Lucas spelade drygt en timme

Bild till nyheten U21 besegrade Midds - Lucas spelade drygt en timme
Lucas Leiva spelade 62 minuter när U21-laget besegrade Middlesbrough hemma på The Academy med 1-0 (0-0).

Den mest glädjande nyheten var förstås att vår brasse gjorde comeback efter den långvariga lårskadan mot Manchester City i augusti.

Segerskytt blev Adam Morgan, då han i 77:e minuten, blev friställd i straffområdet och inte gjorde något misstag ensam med Middlesbroughkeepern.

Liverpool borde ha vunnit med större siffror, men slarvade bort chanser på löpande band. Morgan borde exempelvis ha gjort ett hattrick och Krisztian Adorjan fick ett mål tveksamt bortdömt. Ungraren var U21-lagets bäste spelare den här eftermiddagen.

Liverpool U21:  1. Gulacsi, 2. Flanagan (12. McLaughlin 78), 3. Robinson, 4. Sama, 5. Sokolik, 6. Coady [kapten], 7. Morgan, 8. Lucas (14. Roddan 62), 9. Pacheco, 10. Adorjan 11. Pelosi (16. Teixeira 69).
Avbytare: 13. Ward, 15. Ngoo,

Liverpool är därmed klara segrare i grupp 3 i U21-serien och klart för vårens elitgrupp.