Carra: Vi måste börja vinna hemma

Bild till nyheten Carra: Vi måste börja vinna hemma
Om Liverpool ska börja klättra i tabellen är det hög tid att börja vinna på hemmaplan igen. "Vi är tvungna att hitta tillbaka till hemmaformen om det ska hända något", konstaterar vicekaptenen Jamie Carragher.

Liverpool är obesegrade på sina sex senaste PL-matcher efter krysset mot Chelsea på Stamford Bridge i söndags. Men fortfarande ligger vi på nedre halvan av tabellen efter att sex av 11 matcher slutat oavgjort.

Hemma på Anfield har det bara blivit fem poäng så här långt och totalt har Liverpool bara vunnit tre matcher hemma under 2012!

"Chelsea-resultatet är ett bra resultat, men vi måste börja ta trepoängare. Det är bättre att vinna en match och förlora nästa än att spela två oavgjorda på raken", säger Jamie Carragher i en intervju med Daily Mail.

"Oavgjort på lördag mot Wigan är inte tillräckligt bra för oss. Vi måste börja vinna och framförallt hemma. Vår hemmaform har varit ett problem ganska länge nu. Det har inte bara varit ett problem för Brendan Rodgers, det har varit såhär i några år nu. Vi har snackat om det internt och funderat på vad vi kan göra för att vända på trenden."

"Folk säger att vi skulle rasa ihop utan Luis Suarez. Well, Barcelona har Messi och Real Madrid har Ronaldo. Alla lag har en spelare som skiljer sig från de andra och sticker ut. Luis är bara en av dom. Han sticker inte bara ut i Premier Leauge, utan i hela världen."

"Det senaste året anser jag att Luis har varit den bästa spelaren i ligan. Han spelar inte ihop med den typ av spelare som exempelvis Chelsea har. Han är en de bästa i världen och vi är glada för att han är hos oss."

"Han gör saker i matcher som vi ser honom utföra på träningsplanen varje dag. Folk tycker samtidigt inte att Luis gör tillräckligt många mål. Jag tycker att det är orättvist. Leder han inte skytteligan just nu? Och det i ett lag som inte har vunnit så många ligamatcher". 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer