Rodgers: Vi behöver spelare som kan göra mål

Bild till nyheten Rodgers: Vi behöver spelare som kan göra mål
Brendan Rodgers erkänner att man behöver fler spelare än Luis Suarez som kan göra mål. Något man måste fokusera på att skaffa efter ännu en match med bort kastade chanser.

"Idag var han omöjligt att möta. Coloccini fick ett rött kort av ren frustration. Han lyckades inte hantera honom idag och Coloccini är en bra försvarare," beskriver Rodgers efter 1-1 matchen mot Newcastle igår. Det var återigen en matcher där Liverpool skapade massvis med chanser som man inte lyckades ta tillvara på.

"Vi spelade med Suarez i en falsk 9' roll. Han är inte den traditionella spjutspetsen som statiskt står där framme. Därför skulle det gynna oss otroligt mycket om vi fick in en spelare som kunde utnyttja de kvalitéer som han besitter.

"Jag säger till honom att röra sig så att försvararna kommer ur position. Då är det extra viktigt att vi har spelare som kan utnyttja dessa lägen.

"Om vi lyckas få in nya spelare i laget, då kommer du att se vilket spännande lag vi har. Vi har många unga spelare samtidigt som de mer rutinerade har varit lysande.

"Det gäller nu att vi kan lyckas omvandla dessa oavgjorda matcher till segrar, men det handlar om spelarna. Den sortens spelare som vi behöver. Därför att om vi lyckas hämta in en sådan spelare i nästa transferfönster kommer det verkligen att se ljust ut för oss. Vi måste ha en spelare som kan förvalta det fina spelare som vi visar upp.

"Suarez har betalt för att göra mål, men det är klart att vi vill ha fler som gör det. Det är nyckeln till vårt offensiva spela, vi behöver mål från flera olika positioner."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer