Houllier: Liverpools framtid är ljus

Bild till nyheten Houllier: Liverpools framtid är ljus
Gerard Houllier var på plats på söndagens derby mot Everton i egenskap av expertkommentator för fransk TV.
Och ex-managern gillar vad han ser av Brendan Rodgers nya Liverpool.

"Jag blir glad över att se hur laget spelar", säger Houllier som var managermellan 1998-2004. "Brendan Rodgers spelar på helt rätt sätt och jag tycker också det är fantastiskt att han ger så många unga spelare chansen. Vissa av dom är dessutom riktigt bra."

"Sterling kan bli en storspelare i framtiden. Han behöver dock utveckla en hel del i i sitt spel, speciellt avslutningarna."
"Suso, Andre Wisdom, Joe Allen är riktigt bra spelare och framtiden ser verkligt ljus ut för Liverpool."

65-årige Houllier anser också, som så många andra, att Liverpool blev rånade på segern mot Everton.
"Det var mål, helt klart. Jag vet inte vad domaren såg, för offside var det inte. Jag trodde till att börja med att det var ruff på Coates, men offside-flaggan var uppe. Men det var defintiivt ingen offside."

"Men ibland blir det så här. Jag menar, man får inte glömma den gången vi undkom med  blotta förskräckelsen då Sander Westervelds utspark på övertid träffade ryggen på Don Hutchison och gick i en båge in i mål. Domaren dömde bort det målet också."
Houllier hade själv en riktigt hygglig derbystatistik under sin managerperiod.
"Under mina sex år hade vi fyra vinster på raken och jag tror att vi bara förlorade ett enda derby och den gången berodde det på att vi fick två utvisade. Det händer alltid saker i ett Merseyside-derby".

Källa: Liverpoolfc.com


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer