Rodgers: Superbt mål av Stewart

Bild till nyheten Rodgers: Superbt mål av Stewart
Brendan Rodgers var inte sen att hylla matchvinnaren Stewart Downing efter 1-0-segern mot Anzhi Makhachkala på torsdagskvällen.
"Det var ett strålande mål! Ett mål som kommer att ge honom bättre självförtroende", sa Liverpoolmanagern efter matchen.
Trepoängaren innebär att LFC toppar Europa Leauge grupp A.

"Stewart har haft det tufft här ända från början egentligen. Men han fick en fin applåd från The Kop och när du får det från The Kop så ger det dig ett enormt lyft inför framtiden. Segermålet måste kännas som en stor lättnad och kommer att öka hans självförtroende."

"Han är en fin kille som jobbar väldigt hårt, en viktig medlem av truppen".

Stewart Downing själv var ganska filosofisk efteråt:

"Så här är fotbollen, det går upp och ner. Egentligen är det hur man reagerar på en sådan här insats som betyder något. Jag fortsätter att jobba hårt varje dag och försöker få en plats i startelvan igen." 

Rodgers igen:

"Spelarna i stort ska ha en eloge. Jag har inte ens tänkt en tanke på söndagens derby, utan det handlar bara om att ta en match i taget för oss och Anzhi är ett riktigt bra lag, med några fantastiska spelare. Vi levererade på det stora hela en bra insats och kontrollerade merparten av matchen. På slutet kämpade spelarna heroiskt. De ville verkligen vinna."

Managern var också nöjd med att laget höll nollan för tredje matchen i rad.

Steven Gerrard, kaptenen, var förstås också belåten:

"Framförallt med segern. Vårt mål var förstås att vinna och det spelade egentligen ingen roll på vilket sätt vi gjorde det. Periodvis spelade vi ändå bra fotboll och det var ett riktigt klassmål som gav oss segern."

Källa: Liverpoolfc.com 


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer