Fantasyeleven start på lördag!

Bild till nyheten Fantasyeleven start på lördag!
På lördag drar äntligen Fantasyeleven igång och med nya priser i potten. Häng med från starten och visa vem den bäste managern är.

 


Vi har inlett ett samarbete med Fantasy11 som erbjuder många spännande möjligheter. Spelet har testkört under slutet av förra säsongens Premier League säsong och under EM-slutspelet och fått mycket positiv feedback.

Här kan du även passa på att utmana exempelvis Henrik Larsson, Jonas Olsson, Bojan Djordic, Patrik Ekwall eller Olof Lundh och visa dem att du kan mer fotboll än vad de kan! Det finns även en del fina priser att tävla om och klart är att tre fina Adidas väskor finns på prisbordet för vår liga. Blir vi tillräckligt många i lfc.nu ligan kommer vi även kunna erbjuda ytterligare specialpris endast för vår liga.

Lfc.nu ligan hos Fantasy11 drar igång 20 oktober, efter att den tänkta starten 1 september skjutits upp pga nya samarbetspartners mm hos Fantasy11. Det är positivt långsiktigt, med större möjligheter till vidare utveckling och fler priser etc.

Kostnad per lag är 99 kr, varav en del tack vare vårt samarbete med Fantasy11, går tillbaka till supporterklubben.

Gå med i lfc.nu ligan (Fantasy11):
Surfa in på http://www.fantasyeleven.com och registrera ett lag. Skriv in "Liverpool" i kampanjkoden, så kommer ditt lag automatiskt med i lfc.nu ligan.

Mer Fantasyfotboll...

Parallellt kör vi även Fantasyligan liverpoolfc.nu via Premierleague.com som vi kört de senaste säsongerna och som är gratis. Denna ligan har varit igång sedan serien startade och är stängd för nya lag för säsongen.

Administrera ditt lag:
http://fantasy.premierleague.com/

Topp 10 efter sju omgångar:
(Lagets namn - Manager - Poäng senaste omgången - Poäng totalt)

1 I saw a monkey FC Simon Johansson 69 465
2 Ö-vik Red Scousers Daniel Bostroem 66 459
3 El Niño Christoffer Thiman 46 451
4 Liverbirds FC Jörgen Andersson 72 450
5 The colombians Lucas Dullaghan 69 447
6 Zekes Vargar Johan Smaroos 66 445
7 LiverpoolChampions Robin Grube 56 440
8 The Spion Kop Joel Klasson 54 434
9 PG´s Pågar Pontus Granstrom 44 431
10 Backmans Gubbar John Backman 66 425



  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer