Ayre: Suarez har blivit en måltavla

Bild till nyheten Ayre: Suarez har blivit en måltavla
Ian Ayre anser att Luis Suarez får alltför tuff behandling av medierna och fotbollspubliken. "Om vi ska ha en debatt om filmning så ska det gälla alla och inte bara en enda spelare", säger Liverpools dagliga ledare.
- Luis Suarez er blitt en målskive

"Han har fått ett rykte om sig efter vad som hände förra säsongen", konstaterar Ayre i en intervju med Sky Sports News efter att Suarez blivit uthängd i medierna då han försökte filma till sig en straff framför The Kop mot Stoke i söndags.

Samtidigt skedde detta efter en fotbollshelg med flera andra solklara filmningar, som inte alls har fått samma uppmärksamhet.

"Allting Luis gör hamnar i ljuset, men om vi ska behandla folk för vad de gör ute på planen så måste vi börja behandla alla på samma sätt. Jag säger inte att det är någon som är ute efter honom, bara att det att det måste vara en rättvis debatt oavsett om den sker i media eller på andra ställen. Debatten måste gälla alla, inte bara Suarez."

"Jag är egentligen inte ett dugg förvånad över reaktionerna, då vi anser att Luis har blivit något av en måltavla. Från slutet av förra säsongen och fram till nu har Luis inte fått några favörer alls från domarna. Det är uppenbart att han till och med har blivit berövad på en del solklara domslut."

"Jag tror delvis det handlar om sättet han spelar på, med sina snabba vändningar och dribblingar. Han blir ett givet mål för tacklingar och tuff behandling från försvarsspelare."

"Det viktigaste är att det inte påverkar Luis, att han istället visar varje vecka att han står pall och det är vad vi verkligen behöver från honom", avrundar Ayre.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer