Rodgers: Pepe perfekt för vårt spelsätt

Bild till nyheten Rodgers: Pepe perfekt för vårt spelsätt
I en intervju med Liverpool Echo hyllar Brendan Rodgers sin förstekeeper Pepe Reina och är övertygad om att han snart kommer att vara tillbaka i gammalt gott slag.

Rodgers anser att spanjoren Reina - som nu gör sin åttonde säsong på Anfield - spelar en oerhört viktig roll i det spelsystem som han försöker implantera i truppen.
"Jag kan inte tala högt nog om Pepe. Han är en målvakt som verkligen imponerar på mig. En kanonkille som kommer till Melwood och jobbar hårt varje dag för att bli en bättre spelare."

"Pepe har varit här länge och har utvecklat sitt spel enormt genom åren. Han jobbar nu på att anpassa sig till vårt nya spelsätt, men det är faktiskt ett system som är perfekt för Pepe."
"Han har upplevt Barcelona-modellen och förstår vart jag vill komma och vad jag vill att laget ska uträtta till perfektion. Som lag betraktat behöver vi främst rätta till en del enkla misstag vi gjort i säsongsupptakten och när vi väl får ordning på det så kommer det att lyfta hela laget, inklusive Pepe."

Rodgers tycker sig också se både på träning och match att Reina närmar sig toppformen igen.
"Ta bara räddningen mot Udinese häromveckan. Jag tror att alla på Anfield den kvällen var säker på att nicken skulle gå in, men Pepe visade prov på enorm reaktionssnabbhet. Det var en fantastisk räddning och visar vilka kvaliteter han besitter."


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer