Gerrard på twitter

Bild till nyheten Gerrard på twitter
Liverpoolkaptenen har beslutat att gå med i twitter - mest för att kunna marknadsföra sin välgörenhetsorganisation Steven Gerrard Foundation.

Alonso, Messi och Ronaldo har twittrat i åratal - och nu är även Steven Gerrard medlem i det globala sociala nätverket som @SGF08

"Jag kommer att twittra, men inte som många andra. Jag kommer inte fylla tidningarna med mina tweets!" säger Gerrard till Liverpoolfc.com

Tanken är att Stevie G ska marknadsföra välgörenhetsorganisationen Steven Gerrard Foundation bättre och snabbare.

"Jag är personligen inte särskilt intresserad av att synas på sociala nätverk, men om jag kan utnyttja Facebook och Twitter för att få ut mina budskap så är jag beredd att jobba lite".

"Om någon vill skänka 20p, 50p eller 1 pund så är det fantastiskt. Alla bidrag är välkomna! Pengarna går ju inte till mig, utan till barnen som behöver det allra bäst - de fattiga och sjuka barnen på Merseyside."

Så sent som i måndags arrangerande SG Foundation en golfdag på The Mere Golf Resort i Cheshire med efterföljande bankett. Pepe Reina (16 i handicap), Jonjo Shelvey (7), Daniel Agger (5) deltog också. Liverpoolkaptenen (12) hade en rätt rutten dag med svingarna fram till sista hålet då han gjorde en birdie.

Kenny Dalglish, Danny Murphy, Mark Bright, Ian Wright och Craig Hignett var också med, liksom komikern John Bishop.

Golftillställningen inbringande i 40 000 pund.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer