Rodgers: Carra har mycket mer att ge

Bild till nyheten Rodgers: Carra har mycket mer att ge
Jamie Carragher, 34, är inne på sitt sista kontraktsår med Liverpool Football Club efter debuten för 15 år sedan. Men managern Brendan Rodgers hoppas och tror att vicekaptenen fortsätter ett par år till...

"När jag kom till Liverpool hade jag ett riktigt bra snack med Jamie och vid det tillfället var han inte ens säker själv på var han stod som fotbollsspelare", säger Rodgers till The Times.

"Jag kan bara säga att jag har blivit otroligt imponerad av Carra, både på och vid sidan av planen. Han kan fortsätta spela på toppnivå, ingen tvekan om det. Han är en del av själen till Liverpool FC och då måste det finnas en plats för honom. Men om det är det han själv vill, det är en helt annan sak."

"Sedan jag kom hit har jag hört alla historier om att Carra bara "rensar undan". Men fakta är att Carra är en av de bästa spelarna vi har i truppen. Vänster fot, höger fot, spelförståelse, taktisk smart. Han har allt."

"Carras ben är kanske inte detsamma som för sex-sju år sedan, men han har fortfarande mycket att ge."

"Jamie har en lidelse för klubben och vill att allt som händer ska vara bra för LFC. Jag gillar att jobba med sådana karaktärer. Det är ingen tvekan om att det kanske finns en annan roll för honom den dagen han lägger av, men vad han har visat under de senaste månaderna så ser jag ingen anledning att han inte ska kunna spela några år till."

Carra kommer att leda ut laget som kapten i Europa Leauge-matchen borta mot Young Boys.

Enligt The Times kommer det att bli följande startelva: Jones; Wisdom, Carragher, Coates, Enrique; Henderson, Sahin, Suso; Assaidi, Pacheco, Downing.


14 kommentarer

    Stöd våra sponsorer