Rodgers efter matchen mot Arsenal

Bild till nyheten Rodgers efter matchen mot Arsenal
Efter dagens match mot Arsenal hade Rodgers förklaringen till varför det gick som det gick. Han påpekade även att Liverpool kommer att förbättras under säsongen vad den lider.

På de inledande tre omgångarna av årets Premier League har Liverpool spelat en oavgjord och förlorat två matcher. Detta ger en poäng efter dessa matcher. Efter dagens förlust mot Arsenal hade Brendan Rodgers följande att säga.

"Allt handlar om felbeslut. De mål vi släppte in berodde inte på spelstilen eller taktiken. Vi gav helt enkelt bort bollen och gjorde inte tillräckligt för att vinna tillbaka den."

"Vi skapade tillräkligt många chanser men var inte klinisk nog i avsluten. Det finns en del positivt att ta med sig från matchen även om vi förlorade. Vi måste förbättra oss. Vi kommer att bli bättre och jag visste att inledningen skulle bli tuff."

"Jag har en medfödd tro för detta spelsystem och jag har varit framgångsrik med det. Det kommer jag att bli här också. Detta är bara början och vi kommer att få ta en del kritik."

På frågan om transferfönstrets sista dag svarade Rodgers så här.

"Alla vet att vi behövde förstärkningar men nu är transferfönstret stängt och det finns inget att göra åt det nu."

"Min fokus ligger på spelarna vi har här nu och de har varit fantastiska. De ger allt varje dag och jag kan inte be dem om mer just nu. Vi har det vi har och många unga spelare kommer att få chansen. Raheem Sterling var lysande idag."

"Joe Allen och Cazorla var de två bästa spelarna på planen, två små killar, två tekniker."

"Vi har några fler unga spelare och så ligger det till. Jag är inte här för att gråta ut. Jag kan inte göra något åt truppen nu, detta är verkligheten."

"Jag är stolt över att vara manager i denna klubb. Jag vill kämpa och föra laget framåt. Jag vill kämpa för att göra supportrarna stolta och behålla Liverpool som det stora namn det är."

"Det som har hänt har hänt. Förhoppningsvis kommer januari senare och ett nytt fönster där vi kan göra något åt truppen."

Rodgers fick även frågan om att ta in kontraktslösa spelare som exempelvis Drogba eller Owen, för att få spets i anfallet och på detta svarade han följande.

"Spelare som jag anser kan förbättra truppen kommer jag att att kolla på. Vi har en väldigt liten trupp nu, det var bara 19 spelare som tränade i går morse och många av dem var väldigt unga. Jag kan inte neka till detta och jag måste hitta olika sätt att förbättra truppen."

Kommande helg är det landskamper och om detta säger Rodgers detta.

"Ibland kommer landslagsuppehållen passande vilket ger en tid att reflektera över saker. Nu kommer vi bara att ha runt fyra spelare här de närmaste 11-12 dagarna så detta kommer inte att hjälpa oss." avslutade Rodgers.

 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer