Rodgers avslappnad inför ligapremiären

Bild till nyheten Rodgers avslappnad inför ligapremiären
Brendan Rodgers gör sin första ligamatch vid rodret som Liverpool-manager när hans mannar gästar The Hawthorns i eftermiddag.
Rodgers är avslappnad inför premiären och säger även att klubben måste skapa en ny historia - men inte glömma det förflutna.

''Jag var aldrig någon storspelare själv, och fick aldrig något gratis. Jag har varit tvungen att göra mig förtjänt till det jag åstadkommit i mitt liv under de senaste 20 åren. Jag har fått vinna respekt, och det är på samma sätt här'', berättar Brendan.

''Liverpool har kunniga supportrar, och jag är säker på att de undrar hur det kommer att gå. Jag tror att vi kan uppfylla förväntningarna. Vi har en bra grupp med spelare.

''Nästa år kommer det att vara ännu bättre, när vi fått tid till att jobba och kanske fått in den typ av spelare jag önskar. Men för tillfället har vi väldigt duktiga spelare, bra killar med rätt intentioner. De vill arbeta hårt och omfamnar idéerna. Det handlar om att växa, förbättra fokusen och kämpa för att vinna. Jag är nöjd med det vi har.''

''Som manager vill du ständigt utvecklas. Det kommer aldrig hända att du är helt nöjd. Den typen är jag. Du önskar hela tiden att bli bättre. Det är viktigt för mig att jag är allergisk mot likgiltighet, så jag kommer aldrig att bli helt nöjd. Men för tillfället står vi där vi gör och har ett fantastiskt gäng med killar som vill jobba hårt. Under den korta perioden jag varit här har jag sett hur de vill kämpa och försvara denna stora klubb.

''Jag är ganska avslappnad om jag ska vara ärlig. Supportrarna har varit strålande mot mig. Jag har fått en fantastisk välkomst. Som manager och tränare måste du göra dig förtjänt för respekt.

''Detta är en klubb som var ledande inom fotbollen i många år. Det kan man aldrig ta ifrån den. Historian måste bli ihågkommen och respekterad, och det kommer jag alltid att göra. Men vi måste skapa nya minnen, en ny historia. Jag vill alltid respektera det förflutna och ägna mig åt så mycket kunskap som möjligt, men vi måste använda kunskapen för att skapa något på egen hand'', avslutar han enligt Liverpool.no.


* 39-årige Rodgers gör ligadebut mot West Bromwich klockan 16:00 i dag.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer