KLART: Assaidi får tröja nummer 11

Bild till nyheten KLART: Assaidi får tröja nummer 11
Oussama Assaidi har idag klarat läkarundersökning och är numera en Liverpoolspelare och han kommer att bära Maxi Rodrigues gamla nummer, nummer 11

”Jag är väldigt glad att få spela i en så här stor klubb. Första gången jag pratade med tränaren fick jag en bra känsla. Jag fick erbjudande från andra storklubbar men jag har väntat på ett sånt här erbjudande.” berättar Assaidi för liverpool.com

”Det är en dröm att få spela med de stora spelarna som finns i denna klubb och jag hoppas att hård träning ska göra mig till en ännu bättre spelare.”

”När jag har tittat på Liverpool har jag alltid känt en fantastisk stämning där fansen är helt otroliga” Avslutar Oussama.

Vår nye nummer 11 är Brendan Rodgers tredje värvning och han lovordar honom redan nu:

”Vi är mycket glada över värvningen då Oussama är en spelare som gjort det väldigt bra de senaste säsongerna i Holland” säger Rodgers.

”Han passar väldigt bra in i vårt spelsätt och är en spännande spelare som är väldigt bra i en-mot-en situationer och han kommer göra våra fans exalterade.”

”Vi förväntar oss dock inte allt för mycket för tidigt, han behöver tid att anpassa sig men vi är jätteglada att han valde oss framför många andra klubbar.”

”Som sagt jag är väldigt glad att han skrev på för oss och jag ser fram emot att hjälpa honom att utvecklas och bli en väldigt bra och viktigt spelare för klubben”. Avslutar Brendan Rodgers.

 

Bilder från läkarundersökningen kan ni se Här
Och när Rodgers tar emot med öppna armar Här

Välkommern till Liverpool Football Club Oussama! YNWA


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer