Rodgers: Vi ska göra Anfield till en häxgryta

Bild till nyheten Rodgers: Vi ska göra Anfield till en häxgryta
Brendan Rodgers ser med glädje fram emot sin första match på Anfield som Liverpool-manager och säger att det ska bli en ära att få leda laget.

Imorgon kväll kommer managern att få leda laget inför hemmasupportrarna för första gången.

Det kommer att bli en ära för mig att få komma ut på Anfield imorgon för min första match där. Det kommer att vara otroligt stort för mig men min fokus ligger helt på att försöka vinna matchen. Det är det viktigaste för mig den kvällen. Jag kommer att försöka göra Anfield till en häxgryta för motståndarna,” säger Rodgers till Liverpoolfc.com

Jag har fått ett otroligt välkomnande här. Det har varit fenomenalt. Så har det alltid varit om du står utanför och kollar in. Passionen från supportrarna och staden, och det är en stor klubb. Men när du är på insidan är det ännu bättre.”

Liverpool har med ett 1-0 resultat från matchen i Vitryssland, efter mål av Stewart Downing. De röda gjorde ingen av sina bättre matcher den kvällen och förväntas ha slipat på formen ytterligare under den gångna veckan.

Föra veckan var vi bara i vår fjärde vecka på försäsongen och vi spelade vår första officiella match. Vi har fortfarande mycket som måste förbättras, det råder där inga tvivel om. Om folk förväntar sig att vi ska spela snabb, flytande dynamisk fotboll efter bara fyra veckor så tror de fel. Sånt tar tid. Det ligger mycket arbete bakom för att få spelet att stämma, och det tar längre tid än fyra veckor.

Något som är viktigt för mig är uthålligheten i laget. Jag är väldigt glad över öppenheten och ärligheten i gruppen. Var enda dag som jag varit här har alla offrat allt. Det finns inte en enda spelare som inte gett allt på träningen, och det är bra plattform att bygga vidare på.

Om du har spelare med hjärta, karaktär och talang, och på denna nivå man måste ha talang för att nå framgång, det är bra. Hårt arbete är en plikt för mig. Det är inte ett alternativ, det är en del av vad du måste göra för att vara bra på något. Speciellt för en av de största klubbarna i världen,” avslutar Rodgers.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer