Rodgers glad över Suarez beslut

Bild till nyheten Rodgers glad över Suarez beslut
Manager Brendan Rodgers är mycket glad över att Luis Suarez har valt att skriva under ett nytt långtidskontrakt med Liverpool.

Jag är väldigt glad över att han skrev under. Jag anser att han är en av de absolut bästa spelarna i världen. Jag hoppas att han ser hur vår vision för framtiden ser ut och vad vi försöker åstadkomma. Jag tror att han kände en säkerhet över hur vi rör oss i rätt riktning och att han är glad över att vara med på färden tillsammans med mig. Det är jag väldigt glad över,” säger Rodgers till Liverpoolfc.com.

Han har bundit sig till klubben en lång tid framöver, så han ser säkert fram emot att få spela på det sättet som jag önskar. Han är en vinnare. Han vill hela tiden vinna. Han är spelaren som är ute på träningsplanen i så väl sol som regn, snö och hagel. Han är nästan aldrig skadad. Han älskar fotbollen, och fotbollen är hans liv. Det är hans passion, och jag kan relatera till sådana människor. Människor som vill lyckas. Människor som är hungriga på framgång.

Han är en spelare som arbetar hårt över hela banan. Han är smart i sina rörelser, och utmanar hela tiden försvararna. Han ligger hela tiden i rätt linje med försvararna och han kan röra sig på utrymmet mellan de olika lagdelarna. När han är på planen känns det hela tiden som om något kan hända.

”Som manager älskar jag uppfinningsrikedom och det oförutsägbara i anfallen, Luis är väldigt bra på båda sakerna. Han kommer att passa in i dynamiken i laget.

Han har en väldigt bra attityd, förutom sina fotbolls kvaliteter, som hans rörelser, hans smarthet, hans intelligens och hans underbara arbetskapacitet. Det handlar inte bara om hans talang men också hans förmåga att arbeta hårt, vilket var mycket viktigt för laget förra året och förhoppningsvis fortsätter på det sättet.”

Rodgers har haft flera samtal med Suarez under sommaren och förklarat sina planer om framtiden för anfallaren.

”Jag tror att han blev imponerad över hur Swansea spelade i fjol, och jag har fått känslan av att han älskar att spela fotboll på det sättet. Vi har hållit kontakten under sommaren genom textmeddelanden och telefonsamtal, och jag blev väldigt glad när vi kom överens om ett nytt kontrakt. Det har varit strålande att få se honom tillbaka på träningsanläggningen.”

källa: lfc.no

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer