Kenny tillbaka i Liverpool - har INTE avgått

Bild till nyheten Kenny tillbaka i Liverpool - har INTE avgått
Bara två dagar efter säsongsavslutningen mot Swansea har vi redan bjudits på en hektisk ryktesdag ala' Silly Season-style. Ryktena började florera i morse att Kenny Dalglish igår avgått som Liverpool-manager efter sitt möte med Fenway Sports Group - bland annat efter att endast Steve Clarke setts tillsammans med ägarduon på Boston Red Sox's match i MLB igår. Välinformerade Tony Barret på The Times reder dock ut soppans aktuella status för oss.

"Kenny Dalglish har alltså återkommit från sin resa till Boston och anlänt till Merseyside under förmiddagen. 

"I motsats till alla de rykten som florerar kan jag bekräfta att han inte har lämnat in någon avskedsansökan - eller att FSG valt att ge honom sparken", skrev Tony för The Times nätsida alldeles nyss. 

Han utvecklade vidare dessutom.

"Kenny flög direkt från mötet tillbaka till Heathrow (London) medan Steve Clarke stannade över natten i Boston (enligt uppgifter för att fortsätta några dagars semester med sin fru i Miami).

"Intentionerna från båda parter var heller aldrig att diskutera en uppsägning vid detta möte, utan anledningen till att FSG ville ha mötet var för att diskutera säsongen med ledarteamet innan de själva sätter sig ner för att summera säsongen och blicka framåt.

"Henry och Werner är däremot måna om att den gångna säsongens missödet inte inträffar igen och man vill både ha förklaring till åttondeplatsen i ligan, samt en tydlig målbild för hur framtidsplanerna hos det aktuella ledarteamet ser ut, innan man analyserar managersituationen. 

"Allt vi kan konstatera är att Kenny Dalglish dock fortsatt är manager i Liverpool Football Club och den som planerar för kommande säsong. Även om det såklart fortsatt kan ske en förändring i den sak när FSG väl analyserat hela situationen", avslutar Tony. 


* Kenny Dalglish fortfarande kvar som manager i Liverpool, men FSG analyserar situationen.

 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer