Liverpool kommer att undersöka målvaktsmöjligheter

Bild till nyheten Liverpool kommer att undersöka målvaktsmöjligheter
Med Alexander Doni och Pepe Reina avstängda inför lördagens FA Cup-semifinal står Liverpool inför en smärre kris på målvaktssidan. Brad Jones är enda tillgängliga målvakt tillhörande a-truppen, sedan Peter Gulacsi är utlånad och Martin Hansen släpptes under vintern.

Som vi rapporterade redan igårkväll efter matchslut lär Brad Jones med all sannolikhet vakta målet för Liverpool på lördag nere i London. 

Hur Liverpool väljer andremålvakt är dock ett större frågetecken, även om 18-årige Danny Ward tros vara det hetaste alternativet. Huruvida det är möjligt att exempelvis återkalla Peter Gulacsi akut från sitt låneuppehåll, hade Kenny Dalglish i alla fall inte full koll på direkt effter gårdagens match. 

Liverpool har nu en jäktande uppgift att undersöka möjligheterna och enligt uppgifter kommer man möjligen att också se över chansen att plocka in en kontraktslös, alternativt "pensionerad", målvakt för att fylla bänkplatsen. 

En övervägning i det fallet lär göras huruvida rutin möjligen väger tyngre än 18-årig entusiasm i ett så laddat läge som ett Merseysidederby nere på Wembley, ifall nu oturen skulle vara framme återigen. 

Premier League har däremot bekräftat att Liverpool inte kommer att tillätas värva en spelare, som är under kontrakt, på ett nödlån.

I reservlaget/U18 återfinns också Tyrell Belford som skulle kunna vara aktuell. Belford är dock ännu yngre än Ward, bara 17 år fyllda. 


* PL-debut med Liverpool igår. Högst troligt en FA Cup-semifinal på lördag. Enorm vecka för Brad Jones.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer