Kenny tyckte laget förtjänade mer

Bild till nyheten Kenny tyckte laget förtjänade mer
Liverpool spelade igår 1-1 mot Aston Villa hemma på Anfield och tog därmed sin första poäng efter tre raka nederlag i ligaspelet. Kenny tyckte dock att Liverpool förtjänade alla poängen i matchen.

I en match där Alexander Doni registrerade sin första tävlingsmatch för Liverpool lyckades The Reds äntligen bryta en negativ trend med förluster och spelmässigt mediokra insatser.

Liverpool var tillbaka som ett klart bättre lag, men lyckades likväl inte få med sig alla de tre poängen.

Manager Dalglish tyckte dock att Liverpool förtjänade att gå vinnande ur matchen, speciellt med tanke på en rad träffar i målställningen samt en del tveksamma situationer som mycket väl kunnat rendera straffspark åt hemmalaget.

"Först och främst tycker jag att grabbarna visar prov på en härlig karaktär idag", inledde Kenny.

"Vi fick ett underläge (0-1 efter 10 minuter reds. anm.) men alla kämpade tappert för att lösa uppgiften ändå. Jag tyckte insatsen till stora delar var fantastisk från killarna.

"Villa var såklart nöjda med sin tidiga ledning och försökte försvara den, men ju längre matchen led tycker jag vi visar oss starkare och starkare", fortsatte Dalglish - som igår för övrigt noterade sin 50:e ligamatch som Liverpoolmanager i sin andra sejour i klubben. 

"Vi fick till slut in ett mål av Luis, men jag tycker i ärlighetens namn att vi förtjänade mer än så. Vi gör egentligen allting rätt, men sen är där tyvärr några saker vi inte kan påverka själv heller", avslutade Kenny med, som en liten passning till domare Michael Oliver som mycket väl kunnat ge Liverpool en straffspark under matchens gång. 


* Suarez kvitterade Aston Villas ledning med drygt 10 minuter kvar av matchen.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer