Reserverna vann stort mot Villa

Bild till nyheten Reserverna vann stort mot Villa
Med fem dagar kvar till att Liverpools a-lag tar emot Aston Villa hemma på Anfield i Premier League möttes ikväll klubbarnas reservlag på Villa Park i Birmingham. Liverpool stod för en briljant insats och vann med hela 4-1 efter mål av Eccleston, Suso, McLaughlin och Ngoo.

Den förhoppningsvis framtida generationen a-lagsspelare gjorde alltså en strålande insats när Liverpools reservlag ikväll besegrade Aston Villas dito med 4-1 på Villa Park. 

Aston Villa toppar till vardags Premier Reserve League South - medan Liverpool ligger trea i "North" - men hade alltså inte en chans mot Liverpools fantastiska lag ikväll. 

Liverpool dominerade matchen till stora delar och bjöd på en fantastisk frejdig offensiv där Raheem Sterling och Nathan Eccleston var två av de som verkligen utmärkte sig. 

1-0 gjordes elegant av Nathan Eccleston efter att Michael Roberts jobbat fram bollen till straffområdslinjen, vartifrån Eccleston tog in den i boxen och trots en del trängsel lyckades hitta en lucka i bortre hörnet - där han placerade in den kyligt med en höger bredsida. 

2-0 kom också med inblandning av anfallsstjärnan där han denna gången stod för förarbetet genom att försöka skära in från vänsterkanten vartifrån han tog ett avslut som inte nådde fram till mål, men istället studsade till en ren Suso som kunde trycka upp bollen i nättaket.

Detta var resultatet i halvtid. 

Liverpool fortsatte sedan på inslagen väg i andra halvlek och högerbacken Ryan McLaughlin - till vardags med Kristoffer Peterson i U18-laget - gjorde sitt första mål för reservlaget efter att han först förarbetat Nathan Eccleston, som dock missade sitt avslut, och följt upp med att slå in returen. 

Aston Villa reducerade sedan till 1-3 på straff - orsakad av Conor Coady - innan Liverpool i de sista sekunderna fastställde slutresultatet till 4-1 genom Michael Ngoo som bytts in mot Nathan Eccleston. Raheem Sterling stod här för ett fantastiskt förarbete och Ngoo placerade in bollen i öppet mål. 

Låt hoppas att a-laget kan följa upp med något liknande på Påskafton. 

Liverpools startuppställning:
Ward; McLaughlin, Sama, Wisdom, Mendy; Roberts, Coady; Suso, Adorjan, Sterling; Eccleston

Bäst på plan enligt undertecknad:
Nathan Eccleston. 
En striker Liverpools a-lag kunde mått väldigt bra av att ge chansen. 


* Nathan med a-laget mot Napoli i fjol. Värd en chans i år igen?


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer