Därför lånades Shelvey inte ut igen

Bild till nyheten Därför lånades Shelvey inte ut igen
Jonjo Shelvey återkallades från sitt låneupphåll i Blackpool kvickt efter att Lucas Leiva fått säsongen förstörd pga knäskadan han ådrog sig mot Chelsea i Carling Cup. Shelveys chanser i Liverpool har dock inte varit många - och Blackpool har visat intresse ånyo, något Dalglish inte ska ha uppskattat.

Talangfulle Jonjo Shelvey gjorde en fantastisk lånesejour i Championship-laget Blackpool under hösten. Med 6 mål på 10 matcher satte han ett starkt avtryck hos Ian Holloway, lagets manager - som ändock inte kunde hindra Liverpool från att plocka tillbaka 'Shelvs' när innermittfältet tunnades ut till följd av Lucas Leiva's skada. 

Jonjo har dock fått väldigt sparsamt med speltid i Liverpool och endast startat en ligamatch - mot Aston Villa på bortplan, vinst 2-0.

När Kenny pratat om att man trots allt känner att Jonjo är viktig för truppen menar Blackpool-managern Ian Holloway att det istället ligger prestige i att Jonjo fått stanna kvar i Liverpool - trots att The Seasiders gladeligen kunnat ta tillbaka honom för resten av säsongen.

"Anledningen till att vi inte fick låna tillbaka honom igen ska tydligen ha varit att vi pratat för mycket om honom", sa Holloway till Mirror Football.

"Kenny och Liverpool ska tydligen inte ha uppskattat att vi pratat så mycket om en spelare som tillhörde dem - och därför gav de oss nobben", fortsatte han.  


* Sparsamt med speltid i Liverpool. Men inte aktuell för lån igen.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer