Suarez vill stanna på Anfield i många år

Bild till nyheten Suarez vill stanna på Anfield i många år
Luis Suarez har uttalat sig i en intervju med ovaciondigital.com att han trivs så bra i Liverpool - både på och utanför planen - att han gärna förlänger kontraktet med klubben.
LFC vill också att Suarez stannar.

"Jag vill stanna, även efter allt som skett. Jag är mycket lycklig här, både på och utanför planen", säger Suarez, 25.

"Liverpool är en av Europas största klubbar, med en stor historia. Jag såg dom spela som barn och jag älskade det. Klubben är nöjd med mig och de vill att jag ska stanna. Jag har kontrakt fram till 2015, men jag vill redan förlänga. Managern tror på mig och det är väldigt viktigt, speciellt sedan jag varit avstängd i åtta matcher."

Suarez blev anklagad och sedermera dömd som skyldig för "rasistiska tillmälen" mot Patrice Evra och stängdes av i åtta matcher av det engelska fotbollsförbundet, FA.

"Jag tycker att jag blev ett offer. Det som sårar mig mest var det inte framkom några konkreta bevis då jag blev förhörd. Det var bara mitt ord mot en annan spelares och de valde att tro på honom. Det sårar mig mycket. Tycker inte att jag förtjänade att bli behandlad på det vis jag blev behandlad."

"När man läser om mig i tidingar på internet får man kanske en bild att jag går igenom en tuff period, men sanningen är att jag har det fint. Det var likadant med då jag tog bollen med handen i VM. Det är saker som sker i fotboll. En dag är de händelserna anekdoter och jag försöker glömma dom idag."

* Suarez, mitten, trivs finfint i Liverpool - både på och utanför planen.


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer