Gerrard hyllade laginsatsen och Suarez

Bild till nyheten Gerrard hyllade laginsatsen och Suarez
Det var en lyrisk lagkapten som mötte pressen i Anfields korridorer strax efter slutsignalen igårkväll. Med ett hattrick framför The Kop såg han på nästan egen hand till att sänka Everton - men var trots det väldigt noga med att framhäva hela laginsatsen.

"Att slå Everton är alltid speciellt", inledde Stevie.

"Tre mål dessutom gör såklart inte kvällen sämre. Men samtidigt måste jag få passa på att hylla hela laget. Speciellt Luis Suarez som la två perfekta bollar till mig som jag bara kunde trycka in.

"Totalt sett spelade alla killar på topp ikväll och det var skönt att dessutom få hålla nollan bakåt", berömde kaptenen.

Stevie hoppas nu också att Liverpools form kan balanseras och hitta en kontinuerligt hög nivå, samtidigt som han ser fram emot att spela många, många fler matcher i sällskap med Luis Suarez och Andy Carroll.

"Tyvärr har jag inte spelat så mycket med Luis (Suarez) men när vi fått chansen tillsammans tycker jag det har klickat väldigt bra varje gång. Detsamma gäller med Andy (Carroll) och jag tror alltid att vi tre tillsammans i en startelva betyder ett hot för motståndarna.

"Nu gäller det dock framförallt att vi hittar en balans i vårt spel och går ut till varje match och levererar prestationer. Mot Arsenal var vi egentligen fantastiska spelmässigt men sen går vi ut mot Sunderland och levererar absolut ingenting.

"Vi måste hitta vårt eget spel och låta det byggas vidare så att vi kan få en lång radda vinster nu. Fortsätter du med att blanda vinster och förluster så kommer vi aldrig ta oss till de tabellplaceringarna vi vill", avslutade Gerrard.

Källa: liverpoolfc.tv


* Scouser born and bred! STE' GERRARD!


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer