Liverpool sämst i PL 2012

Bild till nyheten Liverpool sämst i PL 2012
Med åtta Premier League-matcher spelade för Liverpool under 2012 är det dessvärre en skrämmande summering som kan göras. Hade säsongsstarten infallit den 1 januari detta året hade vi legat absolut sist i serien.

Efter att Liverpool dagen före nyårsafton besegrade Newcastle hemma på Anfield med 3-1 visade The Reds på allvar att man ville vara med i kampen om årets Champions League-platser. När raketer sköts och champagne fyllde glasen låg Liverpool sexa i Premier League, på samma poäng (34) som femman Chelsea. Man var dessutom bara tre poäng efter Arsenal som då, precis som nu, parkerade på fjärdeplatsen. Men sedan dess har det dessvärre bara rasat.

Liverpool har nämligen under 2012 endast noterat en vinst och totalt skrapat ihop ynka fem poäng från åtta matcher, vilket är en så låg poängskörd att den endast matchas av Wolverhampton och Queens Park Rangers - vilka samlat ihop lika få.  

Tabelljumbon Wigan har till och med tagit fler poäng (6) medan alla övriga Premier League-lag tagit minst 10 poäng. 

Till Liverpools stora förtret har dessutom just lagen bakom oss gått riktigt bra under 2012 och kvartetten Sunderland (19 p), Everton, Fulham och Swansea (alla dessa 16 p) har faktiskt gått starkast av alla lag i ligan borträknat Manchester-klubbarna.

Manchester United har tagit hela 22 poäng under 2012 medan Manchester City har spelat ihop 21.  

Uppryckning kräves - NU. 


* Bilder som denna måste prägla återstoden av säsongen... 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer