Dalglish dementerar Suarez-ryktena

Bild till nyheten Dalglish dementerar Suarez-ryktena
Under söndagskvällen spreds det igår rykten om att Luis Suarez uttalat ett intresse av att lämna Liverpool till förmån för Paris Saint Germain. Dels ska det konstateras att ryktet och uttalandet var tagit ur sitt sammanhang - men för säkerhets skull dementerade också Kenny Dalglish idag alla spekulationer.

Igår publicerade utdrag ur en intervju med franska Canal Plus där Luis Suarez ansågs "hinta" om ett intresse för en övergång till den franska giganten. Dock var det mesta tagit direkt ur sitt sammanhang - och någon vidare sanningshalt fanns inte i det som tidningarna gärna spann vidare på. 

Kortfattat hade Suarez egentligen bara uttryckt ett intresse att i framtiden, någon gång - i något lag, spela klubblagsfotboll med Diego Lugano (landslagskamrat som för tillfället spelar i just PSG). Han berömde även PSG för deras utveckling (med hjälp av massa miljarder) under den senaste tiden.

Kenny Dalglish summerade också det hela för en samlad press tidigare idag; 

"Det finns ingen som helst sanning i detta", underströk han på frågan om Suarez skulle kunna vara på väg bort.

"Även Edinson Cavani nämns i programmet och den som sett programmet kan nog se att det handlar om Diego Lugano, inget annat. 

"Allt ni försöker fortsätta att spekulera kring kommer jag helt och fullt att dementera", avslutade Kenny. 


* Suarez - NOT FOR SALE! 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer