Henderson kapten för U21 ikväll

Bild till nyheten Henderson kapten för U21 ikväll
Direkt efter segern i ligacupen på Wembley begav sig Jordan Henderson mot Middlesbrough, där han som kapten ska leda Englands U21 i den viktiga EM-kvalmatchen mot Belgien.

England leder grupp 8 i EM-kvalet med fyra poäng ner till Belgien inför kvällens match. En seger kommer innebära att de unga britterna ligger bra till för att avancera till nästa sommars U21-EM i Israel.

Henderson är inte den enda Liverpool-spelaren som är med i truppen mot Belgien. Klubbkompisarna Martin Kelly och Jonjo Shelvey önskar också att få revansch efter förlusten mot Belgien i föra mötet.

Kvällens match är väldigt viktig. Vi måste försöka göra vårt bästa och vinna kampen. Lyckas vi med det stärker vi vår position i tabellen ytterligare,” säger Henderson till Liverpool Echo.

Vi hade otur som inte fick med oss en enda poäng mot Belgien i föra matchen. Vi spelade bra fotboll och skapade en del chanser. Det var helt enkelt inte vår dag,” fortsätter han.

Man kommer alltid att uppleva förluster i fotbollen, det gäller bara att slå tillbaka. Det ska vi göra denna veckan. Jag är lagets kapten och tänker föregå med got exempel.

Det är en mycket viktig match för U21. Jag snackade med Stuart Pearce när laget togs ut för en vecka sedan, han sa att vi är tvungna att få grabbarna att klara uppgiften och att vi ska göra allting rätt. Stuart har haft en stor betydelse för min karriär. Han har hjälpt mig på många sätt, jag kan inte tacka honom tillräckligt.”

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer